KRÉTA ellenőrző linkje

Adventre a tanárok és a gyerekek szokás szerint szépen feldíszítették az általános iskolát, ahol már hosszú ideje Advent fényei címmel megyei művészeti találkozót rendeznek ilyenkor. Erre pénteken (december 7-én) került sor, méghozzá a huszadik alkalommal.

Több éves hagyományunknak megfelelően október végén megszerveztük a tökfaragó versenyt, majd a gyerekek egy jelmezes zenés estén vehettek részt.

Iskolai megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről.

Október elsején, hétfőn rendeztük meg a Zenei Világnapi Hangversenyünket. Ebben az időszakban iskolánkban évről évre alkalmat teremtünk a közös énekléshez. Idén is volt meghívott előadónk, a nagykanizsai Szokol Liliána fuvolán játszott. A népdalstúdiósok  zalai gyermekjátékdalokat adtak elő Vajda József gyűjtéséből. A hallgatóság soraiban a pacsai óvodások és iskolások ültek, nekik is fontos szerepük volt a koncerten, ugyanis mindenki fellépett. Elsőként a Pacsai Napsugár Óvoda csoportja énekelt a színpadon, majd őket követték évfolyamonként az osztályok. A diákok előadásában különböző előadási módban megszólaló gyermek- játék - nép- és műdalokat hallhattunk. A program zárásaként közösen énekeltük el a Sulidalt.

Összevont szülői értekezlet tájékoztató bemutatója

Nyári tábor

Ballagás és tanévzáró ünnepély képekben.